NYHEDER

537.500 kr.!

Så har vi rundet den først halve million - Godt gået!

 
Men der er desværre stadig et stykke vej. Så har du endnu ikke givet din støtte, kan du nå det endnu. Kom ned i butikken og udfyld en blanket, eller gør det via hjemmesiden her under anpartstegning.

Er du/i en virksomhed og ikke vil købe anparter, kan du/i give jeres støtte ved at sponsorere projektet. Se under "bliv sponsor" på hjemmesiden her. 

 
Husk hvad købmanden gør for dig i dag, hvad så hvis han er væk i morgen? Bevar din købmand - støt nu! 


Spørgsmål kan sendes til vores mail lyderslevgevnoe@gmail.com

1 uge efter 2. borgermøde

.En uge efter andet borgmøde har vi modtaget tilkendegivelser for køb af 115 anpart i Lyderslev Gevnø Ejendom ApS. Det er vi meget taknemlig for, men der er desværre stadig lang vej endnu, da vi skal nå 800 anparter. 

Så hjælp os med at nå det! Fortæl dine venner og naboer om projektet og få dem til at tilkendegive hvor mange anpart de vil købe. Alle kan købe anparter, også dem som ikke er bosat i Lyderslev/Gevnø og omegn. Husk du kan købe ligeså mange du vil. 

Vi gælder os til at modtage endnu flere tilkendegivelser, så vi kan beholde vores købmand. 

2. borgermøde afholdt 14.09.21

Vi i arbejdsgruppen vil gerne sige tak for at rigtig godt og positivt 2. borgermøde, hvor omkring 100 borgere var fremmødt. Vi ved at der var flere som desværre ikke kunne deltage. Derfor har vi skrevet et referat som kan findes her på siden eller i printet version hos købmanden. 

På aftenen blev der modtaget tilkendegivelser for 67 anparter. Vi ser frem til at modtage endnu flere frem mod den 31. oktober 2021. 

Husk at projektet ikke kan lykkedes uden frivilligt arbejde. Vi er meget taknemlige for dem som allerede har skrevet sig på listen over at kunne hjælpe med frivilligt arbejde. 

Er der nogen spørgsmål som dukker op, så endelig kontakt os på vores mail lyderslevgevnoe@gmail.com. 

Retrobike | Alle rettigheder forbeholdes 2021
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang